Buna dimineata

Buna dimineata

luni, 28 decembrie 2020

Umanitara 2020

 A fost un an, ca sa fim eleganti, interesant. Dar acest lucru nu ne-a impiedicat sa desfasuram editia a patra a actiunii noastre de suflet. Si, ca sa spunem adevarul, a fost si cea mai reusita din toate punctele de vedere. Am avut atatea cadouri de a fost nevoie de doua masini de teren si o remorca, de zile intregi de sortare si aranjare a hainelor, jucariilor (multumim Luigi si Ioana), ore bune de (re)facere a listelor de bunuri oferite pe familii (ca sa existe o echitate in functie de numarul de persoane din gospodarie), de minute intregi de transport al bunurilor in diverse stadii, de la baxuri la produsul finit, adica darul nostru. Nu ne plangem, Doamne fereste! Doar povestim ce inseamna sa faci 33 de pachete, pentru 33 de familli, cu nevoi si componente diferite. Nu stim in ce masura am reusit sa indeplinim dorintele doamnelor si domnilor si mai ales ale copiilor, dar speram ca ne-am apropiat relativ mult.

Au fost anul acesta oameni care ne-au ajutat enorm, fara sa ne cunoasca si care au auzit doar de noi de la prieteni. Sunt oameni care ne-au ajutat in fiecare an si anul acesta si-au dublat eforturile.
Tuturor le multumim, pentru ca actiunea noastra nu ar fi fost la fel fara ei. Ne cerem scuze ca nu ii enumeram pe toti, dar lista este foarte lunga si ne temem sa nu omitem pe cineva.
Iar ziua de astazi, de Sf Stefan, a fost speciala pentru ca am reusit sa ne ducem planul la bun sfarsit, desi vremea nu prea dadea semne sa fie de partea noastra. Multumim si finilor care ne-au pus la dispozitie masina si timpul lor si ne-au fost parteneri de impartit bucurie.
Sa ne ajute Bunutul de sus ca 2021 sa fie an cu sanatate, bucurii si oameni dragi alaturi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu